top of page

Equichannel.cz: Jaká byla nebanická IV. Karlovarská WPC&SHP Show 2018


Trawel CuMel/Kristýna Hájková; zdroj: Equichannel.cz

"... Speciální jezdecké výstavní třídy vyvrcholily třídou Open Ridden, která opět sestávala ze dvou oddělení. O body do celoročního hodnocení soutěžily v pohárové třídě čtyři dvojice. Vynikajícím předvedením v obou částech prezentace si získala pozornost diváků i paní posuzovatelky Kristýna Hájková s valachem Trawel Cu Mel (Stáj u Sepíka). Tato dvojice výborně zvládla předvedení koně ve všech chodech, nabídla dobrou kvalitu přechodů včetně zřetelného prodloužení a zkrácení a na její prezentaci bylo jasně vidět, že se jezdkyně výborně orientuje ve výstavním kruhu a velmi pečlivě přemýšlí o tom, co je třeba v daném okamžiku udělat. Díky vysokým známkám za hodnocení exteriéru a typu a dobrému jezdeckému výkonu se na druhou pozici propracovala Karolína Glasová v sedle velšského koba Pretoria Mawerick (Stáj u Sepíka)..."



Barney/Lucie Robková; zdroj: Equichannel.cz

".... Zatímco pohárová třída je přístupná pouze nativním britským plemenům, ve třídě otevřené mohou startovat i reprezentanti miniaturních koní. A právě příslušník tohoto plemene se stal vítězem otevřené FR třídy. Šestiletého valacha Barney z chovu paní Štěpánky Škorpilové přivedla k vítězství Lucie Robková (Stáj u Sepíka).


V jejich podání jsme viděli nejen skvělou individuální úlohu s využitím celého prostoru výstavního kruhu a dobré cvalové pasáže, ale také výbornou orientaci ve skupině v rámci společného předvedení, kdy si jako jediní vhodným způsobem bez ohrožení ostatních soutěžících dokázali upravovat rozdělení. ..."

7 zobrazení0 komentářů
Jsme členy:
Česká_jezdecká_federace_black_logo.png
2. Logo MV2.3 pp1.png
Podporuje nás
EqS_new.jpg_edited.png

Střípky ze života stáje

U nás se naučí jezdit každý :-)

Novinky

bottom of page