top of page

OM ČR v drezuře - když se daří, tak se daří

A za všechno může zase Bailador....

Před lety jsem uviděla inzerát na prodej krásného bílého koně - Bailadora. Láska na první pohled, navíc na čele měl jasně napsáno: „chci do Lysé k Sepíkovi“.

Tenkrát jsme sice Bailíka ještě nekoupili (na to jsem si musela ještě pár let počkat), ale každopádně nás seznámil s Vandou, respektive seznámil JK Bandolero se Stájí u Sepíka. A proč to tu píšu? Protože nebýt Bailíka, tak by nemohl vzniknout ten „nej“ jezdecký tým Bandolero u Sepíka


A jak si letos tento tým vedl na oblastním mistrovství středočeské oblasti?

Samozřejmě, že skvěle, když je „nej“ Tým Bandolero u Sepíka si letos ve složení Vanda Bělinová a Prz.Cepr, Kristýna Hájková a Conelly, Anička Marenová a Trawel Cu Mel a Lucie Musilová s Tarantinou odvezl zlato v soutěži družstev.



A to není všechno, i v soutěži jednotlivců to nebylo k zahození. Kdo jel jednotlivce, bral druhé místo (Vanda Bělinová a Prz.Silvio, Kristýna Hájková a Conelly a Kristýna Kerberová a Pretoria Mawerick). Zřejmě to byla nějaká týmová taktika a nebo chtěli poukázat, že když tým drží pohromadě, dokáže vždy o něco více než jednotlivec.



Každopádně to nejlepší nakonec. Největším úspěchem dne bylo, že jsme dostali do drezurního obdélníku i naší Lucinku se Sísou (Limetree Quick Silver). Jako první start v drezuře jeli rovnou oblastní mistrovství (což už se tak trochu stává tradicí naší stáje, i Kristýna Hájková s Cumlem a Anička Marenová s Mawerickem kdysi začali svoji drezurní kariéru právě oblastním mistrovstvím :-)) Sice jsme asi Puckovi zapomněli říct, že drezura se nejezdí na čas, ale i tak si odvezli krásné 7. místo (páté místo jim uteklo o jeden jediný bod!).

34 zobrazení0 komentářů
Jsme členy:
Česká_jezdecká_federace_black_logo.png
2. Logo MV2.3 pp1.png
Podporuje nás
EqS_new.jpg_edited.png

Střípky ze života stáje

U nás se naučí jezdit každý :-)

Novinky

bottom of page