top of page

Sepík a "Příběhy statečných koní pro statečné děti"

,

Letos jsme měli tu čest představit na výstavě Kůň 2022 v Lysé nad Labem knížku Vandy a Terezy Bělinové "Příběhy statečných koni pro statečné děti", která je součástí projektu Pohádková hipoterapie.


Jde o knihu s nádhernými fotografiemi a překrásnými ilustracemi popisující 8 opravdových příběhů koní, kteří se museli vypořádat s nějakým zdravotním problémem. Jednotlivými kapitolami čtenáře provází Vlaštovka vypravěčka, která malé nemocné holčičce popisuje koňské trable, ať už ty méně závažné, např. vyražený zub, až po ty nejzávažnější jako je nádorové onemocnění. Jedním z koní, který má v knížce svůj příběh, je i náš Sepík.


Pohádkové příběhy a opravdové příklady ze života koní děti motivují ke zvládnutí jejich vlastních útrap plynoucích z úrazu, nemoci či rekonvalescence. Výtěžek z prodeje knih jde na podporu právě takových statečných dětí.



Pokud jste zvědaví na příběh o Sepíkovi a o dalších koních (Conelly, Amper, Bailador aj.), kniha je k zakoupení přímo u nás ve stáji - lucie@robkova.net, telefon 773 581 069.

Knihu rovněž zasíláme prostřednictvím Zásilkovny.


Budeme moc rádi, když tento projekt pro nemocné děti zakoupením knihy podpoříte.


Váš tým Stáje u Sepíka

229 zobrazení0 komentářů
Jsme členy:
Česká_jezdecká_federace_black_logo.png
2. Logo MV2.3 pp1.png
Podporuje nás
EqS_new.jpg_edited.png

Střípky ze života stáje

U nás se naučí jezdit každý :-)

Novinky

bottom of page