top of page

Vzhůru hleď aneb záhada tajemného objektu u Lysé nad Labem rozluštěna

Na letošních táborech jsme se rozhodli přijít na kloub záhadné stavbě, která se letos objevila v blízkosti Lysé. Děti se proto vydaly na místo, aby si na vlastní oči prohlédly podivný svítící znak a 90 betonových kvádrů se symboly.

Podrobné prozkoumání nasvědčovalo, že tajemný objekt je jednoznačně spojen s návštěvou mimozemské civilizace. Nedlouho potom se v blízkosti stáje objevily předměty připomínající součástky z kosmické rakety. Bylo nad slunce jasné, že je třeba pod rouškou noci probádat blízké okolí a pomoci pravděpodobně ztroskotané vesmírné lodi. Děti si sebou vzaly různé věci potřebné k opravě stroje a skutečně! Uprostřed lesa se podařilo nalézt dobře schovanou kosmickou raketu s mimozemskou posádkou, která nápadně připomínala mimozemšťana E.T.

Byli jsme všichni velice překvapeni, že E.T. zvládal používat dokonce několik českých slov a na výraz své vděčnosti vyvedl děti z lesa. Díky tomu jsme se ve zdraví vrátili z lesa zpět. Dva dny na to jsme za soumraku zpozorovali, jak v místě, kde se nacházela raketa, došlo k jakémusi zážehu a následně se vznesl předmět směrem k nebi. Z uvedeného se domníváme, že se E.T.mu se podařilo raketu skutečně opravit a odletěl zpět na svou planetu.


Věříme, že tato příhoda byla pro děti velkým zpestřením a že si celkově tábor moc užily. Počasí letos opravdu vyšlo, na ježdění na jízdárně bylo tak „akorát“, ale povedly se i vyjížďky do přírody, koupání v bazénu, módní přehlídka pod širým nebem, táboráky a letní kino.


Hodně legrace jsme zažili i v naší super retro tělocvičně a nechybělo ani divadelní představení s koňmi. Letos jsme mohli vidět např. Popelku, Ledové království, Avatra a jako zlatý hřeb připravili vedoucí a praktikanti legendární Potopení Titaniku.


Letos nás čekají ještě tři příměstské tábory, na některých je ještě pár míst, tak zveme všechny, co si chtějí užít léto s koňmi a hlavně hodně legrace.


Tým Stáje u Sepíka

153 zobrazení0 komentářů
Jsme členy:
Česká_jezdecká_federace_black_logo.png
2. Logo MV2.3 pp1.png
Podporuje nás
EqS_new.jpg_edited.png

Střípky ze života stáje

U nás se naučí jezdit každý :-)

Novinky

bottom of page