top of page

Výstava Kůň 2019 v Lysé nad Labem

Další výstava za námi !!! Výprava Stáje u Sepíka čítala letos celkem 44 zvířecích nohou a nespočet lidských :-) Vidět jste nás mohli nejen v dopoledních chovatelských přehlídkách, ale i v odpoledním programu, a to hned ve dvou číslech - swingové čtverylce a ukázce soutěží Working Hunter Pony.

Swingová čtverylka: zleva Sísa/Lucka Robková, Sepík/Anička Marenová, Chico/Krystýnka Hájková, Mawerick/Karolína Glasová. Zdroj: Dalibor Gregor (Facebook)

ukázka Working Hunter Pony: skoková ukázka Cumel a Sísa (Kristýnka a Lucka Robkovy), jezdecká úloha Mawerick/Šárka Manhartová, vystavení na ruce Kyslík/Anička Marenová Zdroj: Dalibor Gregor (Facebook)


Kromě již zkušených koňských "veteránů" Chica, Limetree Quick Silvera či Trawel Cu Mel se představil např. Amerika Golden Flyer (nedávný vítěz kategorie Junior Ridden, Lhota 7-8.9.19) či Thistledown Atlantis, který šel své první vystoupení v životě.


Veřejnou premiéru a atmosféru rušné výstavy si na sto procent užil i náš roční oslík doprovázený svou paničkou Lucinkou Robkovou.


výběr z chovatelských přehlídek - oslík a Lucka Robková, Trawel CuMel a Kristýna Hájková, Amerika Golden Flyer a František Robek


Všem, kteří během výstavy pomáhali a výrazně napomohli faktu, že jsme byli všude včas a s víceméně kompletní výbavou, moc děkujeme !!!!!



47 zobrazení0 komentářů
Jsme členy:
Česká_jezdecká_federace_black_logo.png
2. Logo MV2.3 pp1.png
Podporuje nás
EqS_new.jpg_edited.png

Střípky ze života stáje

U nás se naučí jezdit každý :-)

Novinky

bottom of page